:)

1.12.2010

i am sorry =(

www.tips-fb.com
I have so many stories I would love to share. But rasa nya xsesuai kot 4 bacaan&tatapan ramai...bukan ape..segann la babe..hiks~sbb de unsur2 gedikss d selang seli ngn aksi ngade2..n..xterlepas dari tutur kata yang kadang2 xsengaja dan disengajakan dari saya..:P

Nak bina blog baru sy malas …
blog yang satu ini pon saya jarang nak Hupdate..
apetah lagi ade 2 kan?so..sy buat keputusan berdasarkan kemalasan sy..
tukar link blog sahaja..bijak bukan?:P

bukan xnak kawan2 sy baca or ape2…
Just sy rasa blog ni terlalu d kenali d kalangan membe2 yang bukan membe…ngeh2…
so supaya tidak menimbulkan sebarang kecemburuan dan kedengkian mereka terhadap saya…
dan paling penting..kat sini sy nak buat persedian 4 my e Dayz..yay!! and seterusnya..prep 4 my wedding..insyaAllah..
So..sy tukar okey!!

Tapi..kalo sekadar nak berkongsi fikiran dan idea ape salah nye kan?
so..bagi membe blogers yang baru sy kenali..slamat berkenalan ;;)
dan..bagi member lama. Love u guyz..
Any suggestions, criticisms (xmok kritik2 okey hihi~), or ideas are greatly appreciated ;)

since tersedar dari tidur smalam(dan2 je..kih2)..bila saya kira2 tolak tambah darab bahagikan..i would be engaged..VERY VERY soon OMG!!.. the day will come...but satu ape pon persediaan belum sy wat..hisshh~so..sy dah bertekad(baru nak teked kunun)..from now ..
saya harus serius 300% planning my perfect day!!

Daisypath Wedding tickers

masih berbaki 42 hari lagi!!Last Minute bukan?padan muka saya!!huh~

Hope datz Day would be the most beautiful day of ma lifeday.. neWay, saya harapkan sokongan kamu kamu dan kamu semua untuk membuatkan saya tabah dalam menghadapi apa jua rintangan dah dugaan ;) wish mE luck okai.. luv u guyz!!mmmuahkxx xoxo!!

2 ♥love me =):

saSha a.K.a MumYalya said...

ehehe..at last,ko bersungguh2 gak dgn prep E tu..kalo tak,asyik survey internet je..hahaha..i wish u luck dear :-)

misz_atiey said...

hi3..weyh akak..sapa kata aty xsungguh2..sungguh2 pe slama ni..just..no time jerk..i kan buzy women..kihkih~nway..tanx ey kak..pray for me..;)