:)

7.28.2010

layan Dan Menang Hadiah :)

www.tips-fb.com


korang penah x tengok iklan angkat2 kening ni kat tv?
pacah perut gelak..xble tahan...haha..
tengok ulang2 pon nak gelak lagi..erk? meroyan :|

kali ni aty nak share satu game yang syiokk habis..
pasal games n contests yg korang boleh masuk n menang hadiah <--ni yang ske ni..huhu
hope entri kali ini, akan buat korang menang hadiah besa2..mai..aty tunjukkan cara nye :)

Website --> Cadbury: Share the Joy

hadiah yang maybe menjadi milik ku ..:| errrmm..hihii


K...cara2 layan..klik kat CONTEST ...then..papepon..kne register dlu k :) dah register..korang login :)


upload photo yang korang nak..tok jadik tapper...next..

adjust ckit2..DONE

CHoose ur tapper..CONFIRM..dah 2 edit pape yang patot k :)..DONE
korang layan ar gne butang arrow kat keyboad korang ..:)
syies syoik


last...lepas game..korang ble la tengok..korang nye ranking...


slamat menang! hehe



2 ♥love me =):

Jamiel said...

iklan tu mmg klakar..
camne la diorang dpt idea tu..
thank utk info yg lg 1 2..

misz_atiey said...

aahk kan ...klakar..kreatif :)