:)

12.26.2010

mak kataa...

www.tips-fb.com


mak kata..nama bunga ni.."kelentit mem"
hrumm..ye..betul..x tipu..hehe
just aty je xtaw..huhu..
nak gitau..bunga ni banyaaaakk sangat kat taman umh aty.
even nama nyer pelik..tapi bunga nya cantik..
cantik kan? :)k la..
Have a nice day!

9 ♥love me =):

Faizal n Fashitah said...

eeeEEeee Atiey lucah eh ;P

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

eh, ye ke..?? baru taw ni, katumah ada gop.. tp.. lucasss...hikhikhik.. ;-/

Miss Meen said...

nak mintal t0l0ng ajarkan buat NUFFNANG b0ley?? nak buat tapi tak mnjadi laaa T_T Pllzzzz

.::cintabungablogspot::. said...

dearrr~~ ur mom seyesly kew kate name bunge tu camtu, oughh... sensord! :p

wa khairul onggon said...

Aihh.. biar mena namanya kedak ya Tiey.. bukan SUndal Harum Malam kah? erkkk.. hehe



*Pemberitahuan: Wahai blogger sekalian, nanti refollow blog saya ye. I'll follow back. Blog baru, pengisian baru tapi dotcom yg sama. http://www.onggon.com/ dan jgn lupa tinggalkan jejak/url di comment box blog saya :)

anaztasias nora aira said...

cantik ehehehhe

nora
http://norapurplebridez.blogspot.com

anaztasias nora aira said...

cantik ehehehhe

nora
http://norapurplebridez.blogspot.com

hanys said...

Awat la namanya tak best sgt. Isk. Tp cantik. Huhu

Sofea Umairah said...

Kat umah sofi pun banyak tanam bunga kelentit maam ni, ada macam2 kaler.

Memang dari dulu lagi dipanggil bunga kelentit maam tapi ada jugak yg segan menyebutnya...buat2 tak tau.

Pelik dan kelakor....kelentit sape la yg gamaknya besor cam gini!!!