:)

12.01.2010

Six Days Left!

www.tips-fb.com


Huih~ lama dah x update cite kan :)
Hrm..bz sangat minggu nih :| ingat tak…entry aty yang nih..
oke.dengan rasmi nyer. :P
Aty nak gtau..6 hari lagi..aty akan tinggalkan semenanjung tanah melayu.
Cewah..hihi…aty dapat transfer lik kampong :) yay!
Jabatan/ kemeterian mana? Lain kali cite..hihi…surprise. ..
Cey…yang penting.dekat ngn Family kat kmpong :)
But.. yang cdihnyer jaoh dari buah hati :'(
Uhk~uhuk~ Dats y…xtaw nak ckp camne. Nak kata happy..erm.
happy lah jugak kan..yela 5 taun dok perantauan dah masa dok dengan family :)..
maybe..bagi org lain.5 taun tu kjap je..tapi …aty..rasa lame :(
skang le masa dok bwh ketiak mak...sebelum bawah .erm..apeni..hehe..

Sedih…sebab kne tinggalkan buah hati tershayang kat cni :|
3 tahun dok dekat2…xpnah jaoh pon.die la teman kala sunyi..suka duka. tetap setia bersama.cewah.ayat...huhu
But skunk..kne dok jaoh …erm. mesti terasa..huh.…xpe.anggap lah ni sebagai dugaan..bagi masing2 masa tok betulkan diri sebelum melangkah alam rumah tangga kan :)
insyAllah..lepas kawin..die lak akan menyusul ke sana :) insyAllah ..
so..kengkawan ..doakan hubungan kami akan berkekalan oke :) amin..amin yaRabilalamin

Blur..sebab tak taw nak wat pe. .sbb sakang ni..aty dok kuarters. Kuartes satu masalah.nak kuar..
giler banyak prosider nak kuar kuarters. Nak kne ni.kena tu..alahai..
Barang2 umh? Jangan ckp.5 taun ..bayangkan…aty leh bli ape.
Huhu… yang ni isyAllah…aty leh pk kan camne :)

Lagi…elaun perpindahan? Huh~ ssh giler mau claim.hujung2 tawun camni.
banyak giler alasan.siyes li…bagi korang2 yang nak transper…
baik jangan skali transper hujung taun..susah..

Lagi? Sedihh~ kne tinggalkan .. teman2 kje yang..erm..slama ni anggap aty mcm anak diorang..
siyesly..yang tuu sangat2 pilu..:( ..Xleh tengok sket..hadoi…
even slama ni..diorang yang bz body
.diorang yang marah2
ngumpat2..
tapi…diorang gak yang kale2 kan hidup aty slama kat ofis :)
ade masa suke duka pergh! Siyes..aty sayang diorang :( alahaii :((

Hrm..so..dlm masa 6 hari ni..aty kne set masa ! so.maybe blog akan terabai sketika. Huhu..

Aty kne siap kan sume benda..huhu~..nasib baik jabatan baru bagi masa penanguhan.
so.skang dok umh..pk ape yang patot.packing yang perlu.n. satel sume kje umh ☺

So jumpe d next entri yach!da


8 ♥love me =):

K.I.N.A said...

wah..congrate dpt tukar..:)

wa kaljis said...

Ahernya dpt juak ktk trenspa Tiey hoh.. Best aieee.. sik al mula2 berpisah kakya lak nikah temu balit rah sinun.. yerrr...

missAtiey said...

kina~ thanks darl! ;)

missAtiey said...

wa kaljis~ :) amin~ hihi

iedayah said...

owh dapt transfer ke kg halaman..sian u bejauhan jap..xp.nnt da kawen,hari2 jumpe ..

missAtiey said...

aahk darl :) ..cpt2 la masa berlalu..hihi

cha said...

huwaa sedihnya jauh dr si dia. kalau i kalau boleh dh kawen nanti tanak duk jauh2 huhu

http://whitewallsofhermind.blogspot.com/

missAtiey said...

tsk.tsk. :( dok berjauhan ...doakan kami ye..thanks darlink ;)