:)

2.21.2010

Any comments would be appreciated(◕‿-)

www.tips-fb.com
hi~tOrra datang lagi..ekeke~
tah pape la dak aty ni..
mlm ni plan nak g swiming..
Dah g..tapi hampeh ar..huhu~
mle2 g swimingpoLL kat presint 9..
diulangi Presint 9 Putrajaya!!..g ctu sbb kat ctu ble mandi asing..
means x campo laki n pompuan kan..
sampai2 jerk..xdak org..so..yeahhhaa..kolam ini kamii(aty.ekin n leha) yang punya!!
tengah syOk2 kuak lentangkan..tetiba jer de 2 eko laki ngendap..
ish2..1st ngendap..sabo lagi ..marah cikit..
tapi nak mandi g...da kali keDua ketiga..
cishh cilakak!!adOii..pe lagi kteOrg naik trus siap2(xmo mandi dah)
g ofis diorang trus komplen..siap ar..huh~marah2..huhu

tapi nasib baik sampai umh moOd da okaii..
sO..nak tengok pe aku buat malam ni??
ekeke~ i godek2 Adobe Photoshop..
ni haa~ i dapat..ekeke



hihi~jadik x pelamin idaman...kih3..just x tampal muka aku je xctu..hihi~
ni la rumah aku skang ni..n akukan gne sofa yang sama..
nak taw apa bahan2 nya :-

sofa asal~tapi aku xmo dok tinggi2...so aku amik layer atas je..then letak kat bawah ;)

cushion merah putih ni..erm..maybe kat JJ ada kot..yups!!aku kne carik..
aha~i heart this..cantikan?tapi mne aku nak dapat pasu putih 2 ek..ermm...

pomander balls yang merah menyala ni..hiks~

*2 je..cantek ke??ermm..kak sha..komen pliiss..
nite!! =)

9 ♥love me =):

Ejay ' EyNa said...

wah..pdey ktk makey photoshop dear..:) i loike..
gud job..
try again..hehe..

misz_atiey said...

hihi~tengkiuu sis ku yang comeii

saSha a.K.a MumYalya said...

perghhh..serius cantik tahap gaban..sweet la aty..bola2 api tu kene pi carik tu..kalau aty tak pat sarung kusyen camtu pun takpe..kalau plain putih or cream pun ok :)

misz_atiey said...

aww2..malu ai noks..haha~
iklas ke cantek kak?aty men bantai jerk..
ekeke~ye la..dok jaoh..kalo kampong dekat aty da buat tol2 da..huhu~ni tak..
kne naik belon semata2 nak amik gambo mini pelamin yang tol2 then letak lam blog..ekeke~
akk bola2 api 2 aty da ade ar..just nak wat je lagik..
lik kampung aty wat..yey..xsaboo..wish me luck..hihi~luf u!!

~ thalhazlin ~ said...

owh. ingatkan gambar betul yang pertama tuh. tapi, guna photoshop ek. cantek la ilustrasi awak! tapi, saya rasa sarung kusyen belang-belang tuh, gantikan la. lebih cantek kalau sarung berbunga kecil. lagi sweet. tema bunga gitu sebab dah di kelilingi dengan pomander ball. just my opinion :)

misz_atiey said...

~ thalhazlin ~thanks dear!!aa..baru aty terPk..
nak carik ar..cover munga2 merah puteh..alaa..mesti switt..
aty ske..aty ni ske taw munga2..hihiks~
bunga2 + ngn bola2 munga..!!yay..
dalam rumah ada taman..
dalam taman ada hati..
dalam hati ada taman..hihi~
thanks k ~ thalhazlin ~ ;)

ally said...

betul la..igt kan pic asal yg first tu..cantik..setuju ngan thalhazlin..better guna sarung bunga kecil2..bunga merah..hehe..so, nmpk senada n comel..hehe

misz_atiey said...

ally~ thanks ally ;)
aa..aty try carik~mesti carik..
munga2 comel..hihii~;)

ElyaElmo said...

atieyyy...creative nyeeeee..cantikk..sy sukaaa merahhhh!!!!~