:)

2.08.2010

Hantaran Hunting Update

www.tips-fb.com
lalalala~
malas nya aty ~adoii!!
nape la aku jDik berat tangan nak update blog ni yer..
huhu~maybe busy yang terAmat le kot..kot la..
padahal..dari lastweek sampai rini..macam2 dah jadik..:P
huh...so..senang cite bagi aku yang berat tangan ni...
aku nak wat shortStolii..drama pendek..kih3..
ok2.. kite start form

27th January 2010~hari rabu daaa~

aku cutiii!!yay!!(aPply secara halal taw kih3)org xtanya aku dah cakap :P
ermm..nak taw sbab aku cutii..sbabb..besok nya aku nak balik kampung!!
so harini aku bwak B skali g amik cuti teman aku shoping..shoping..yey!! I LIKE ;)
kteorg p mildvalley...nasib baek x jemm..huhu~dalam otak aku cuma nak bli

Perfume ~ yay!! i got it~ ;)

kne isik borang gak ler..

Toiletries ~akcelli dah bli~pk nak tambah sket g..tapi..tetibe je dapat idea nak make it sweet..so..i gOt sumthing cute..hihi~tok tambah penyeri lam Toiletries kot ;)
Face Staff~ DONE!!
Baju Melayu & Songgkok <<--tak sempat dooe -_-..sbb nak carik benda ni kne g tempat lain kot..tapi B dah janji nak temankan lain kali..^^ Dulang Hantaran- nak carik 13 bijik lagik~ ni lagi sedeyh ^^ langsong xde..=_=..sbab xmo hampa..aku wat keputusan amik je dulang bulat..tapi aku just amik 4 bijik je..n..amik sket cute pink& wHite daisy..


Last~makan2..lapoo lar..

B yang lapo~kih3

4.55~b anta balik.. sampai rumah~ada rasa xpuas aty..ngeeee~sebab xjumpa benda yang aku nak
doww=+= so.. aku g taw b,aku nak p Nilai le pulak..kih3..tapi aku xmo la ajak mr.B ku cayang g..:P sbb aku taw dier de kje..hihii..so aku ajak my shayang eQin p temankan.. aku try koll...alorhh...eQin nak la...mmmuahhxx..sayang ekin xoxo..

sampai je nilaii aku ngn ekin mula la carik dulang 2....
carik2..carik22..jalan2..jalan lagi...penaatt doww..
skali lagi..frust!!adoii..xde.. :(( ..
tapi aku try cover frust aku ngn beli bunga daisy yang aku rasa cantik dari segi colour(Red n White)..
tapi bentuk..kureng kot..aku try je.. bli 2 tangkaii..n..bli 1 gulung riben merah..
itu sahaja..
adOii..buang masa & tenaga sungguhhh!!
g Nilai = Just bli 3 barang kecik je..huhuhu~
nasib baik eqin bagi semangat.."dah try carikk dah ti..nnti kte carik g k.."
Thank eQin :* mmmuahxx

i luf dis colour!!;)

Balik..aku kemas2..kemas2 ...dan kemass2 lagii..
tapi gak kemas aku nyer bilik..huhu~ BERSEPAH SAPAH macam kne serang Badak sumbBu..kih3...
packing barang...pack punye pack...banyak gak barang ku..
banyak tapi ringgan la..hihi~ aku bawak suma barang aku da bli...meh..kte cheak :-
1. Quran & Tasbih
2. Sejadah
3. Kain Pelikat
4. Toiletries -elianto-
5. DSLR
6. Bath Towel Sets
7. Perfume
8. face stuff

Dulang patSegi- 6
Dulang Bulat - 4
Bakul rotan (kot) 4 bijik-aku bli kat ikea ^^
bunga-bungaAaann..^^



Lorh..2 je list nye..hihi~tapi knapa banyak ek?oOh..
maybe sbb bawak lappy kot.. huhu~tah pape2..banyak lak cite arini.. :P

5 ♥love me =):

saSha a.K.a MumYalya said...

eleh..dah beli dulang tu..itu ghupe dulang hunting ko..wakaka..aty,berapa riban habis biotherm n so on tu?huhu..

Syidah said...

atie pun beli tray silver gak....
hias lawa2 tau..xsabar nak tgk

misz_atiey said...

kak Sha yang tomey ngede2~ 2 ar dulang silver aty nak..aty cinta pandang petama ble jumpa lam blog membe kat atas ni..syiDah~

SyDah~aa..hihii*malu*thank you ever so much for ur info dear!!aty try wat deco..nanti kte sama2 shear k ;)

princess.dHani said...

lov lov LOV daisy! :) have fun preparing for your big day :)

misz_atiey said...

tQ princess.dHani ;)