:)

3.17.2010

Mini Pelamin =)

www.tips-fb.com
Mini pelamin..adoii..ekcelli aku xtaw nak mula cite camne ye..aa..
Once Upon a Time..keh3..melalut d petang hari..tah pape..ermm..
seperti mne yang aku rancangkan..
mini pelamin seperti d entri ini..ini..Dan inii..

akhirnya..mini pelamin DIY Berjaya d siapkan..
tapi kan..hasil agak kelam kelibut cket..
sbb terlalu ramai tangan yang sungguh berSeni & kretip yang nak wat..
dari yang kecik(kanak2 rebina lagi) sampai ke dewasa teramat (nenek2ku) ekeke~ sume menyimpan hasrat suci murni nak tolong..
tolong tengok | tolong kacau | tolong komen | tolong baring2 | tolong wat bising..alah..macam2 jenis tulun pon ada..
naik pOning d buat nye..
anway..thanks 4 them..tanpa diorang..
tak happening taw..=)

simple..but yet lovely romantic (eyh romantic ke?..ekeke)

c..minikan?miniii le sangat..hihii

b4 majlis~ *abaikan kerusi plastik yg aku
tak pasti dari mne datang nye 2..ekeke

11 ♥love me =):

~ thalhazlin ~ said...

wah, jadik pun.. sepertimana impian mrs faizal inih ek. hihi.

misz_atiey said...

~ thalhazlin ~hihii~jDi macam xjaDi la dear..ekeke..2 le hasil kje last minit..ihihhii

ellfazira© said...

niceeeyyy..;)))

misz_atiey said...

ellfazira© - thanks dear.. kja tangan yang biasa la darl..hikss~

.:Mrs. Engineer:. said...

wow...cantik lh.. :)

misz_atiey said...

.:Mrs. Engineer:.Thanks~ >.< biasa2 je la dear *blush*

ElyaElmo said...

mrs faizal, simple yet nice laaa...
kaler merah pulak tu!!!~i likee....
elyaelmo ni mmg pantang tgk kaler merah......

misz_atiey said...

ElyaElmo ~Thanks..merah menawan kan dear >.<

ally said...

cantiknya..mmg lovely..pilihan warna yg cantik..=)

misz_atiey said...

Thanks ally =)

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

simply but nice.. maybe kalo carpet biru tu diganti gan carpet gan color yang match gan pelamin mesti lagi daBOOM!